FILMPRODUKSJON

Vi er spesialister på å lage dokumentarfilmer, TV-programmer, reklamefilmer, informasjonsfilmer, opplæringsfilmer og filmer til sosiale medier. Hos oss er ingen prosjekter for store og ingen prosjekter for små.

Idé og utvikling

Noe av det første vi spør kundene om er: Hva ønsker du å fortelle og til hvem? Ikke alle har tenkt over dette. Våre erfarne filmfolk hjelper deg uansett.

Manus

Når formålet med filmen er klart, hjelper vi deg med å utvikle et manus. Her avklares også om det bør lages en eller flere filmer og for hvilke plattformer.

Opptak

Når man er enige om hva slags film(er) som skal lages, forberedes og utføres opptakene. Vi sørger for alt det tekniske og at ideen blir til film.

Redigering

Opptakene settes sammen i våre redigeringssuiter. Filmen får lyd, grafikk og blir fargekorrigert før du får versjon tilsendt for korrektur.

Godkjenning

Det er ikke alltid lett å beskrive en film på forhånd. Etter korrektur gjør vi det vi kan for å ferdigstille filmen så du som kunde blir fornøyd.

Distribusjon og deling

Våre eksperter hjelper deg gjerne med å dele din film, enten du vil ha den på egen nettside, i sosiale medier eller bruke den på helt andre måter.